Vrijwilliger in de kijker: Wies Dickens

Afbeelding
Wies Dickens

Wies heeft een master in de communicatiewetenschappen behaald aan de VUB en studeert momenteel digital media management. Met zijn kennis helpt hij sinds enkele jaren om het merk Beir-Total op de kaart te zetten. Samen met medeorganisator Ruben bedenkt hij hoe Beir-Total zich best zou profileren en hoe de organisatie dit het best kan doen.

Voor Wies is het erg leerrijk om de theorie naar de praktijk om te zetten. "De boys vertrouwen mij hierin en stellen kritische vragen. Ik moet ze soms wat afremmen en ze aanraden om wat bedachtzamer en strategischer te werk te gaan, maar anderzijds apprecieer ik wel hun drive”.

“Elk jaar is het spannend om te zien hoe een actie zich vertaalt naar de praktijk. Ik ben vooral trots op wat die jonge japen op enkele jaren uit de grond hebben gestampt! Dit is een hobby die niet zo evident is. Niet iedereen brengt na een schooldag of werkdag graag de rekeningenen, contracten en facturen in orde. Bij het organiseren van een festival komt echt veel meer kijken dan dat je op het eerste zicht denkt”, vertelt hij.

“De verhuis van de Eskapade naar de festivalweide vond ik de meest spannende gok dat ze hebben kunnen nemen. Dit jaar kijk ik vooral uit naar de line-up, voor het eerste komen er wat grotere namen afgezakt naar Kapellen. Spannend wat dat gaat geven!”.