Veelgestelde vragen

De minimumleeftijd op Beir-Total is 16 jaar. Breng zeker je geldig paspoort, ID of rijbewijs mee. Zonder één van deze documenten wordt je toegang geweigerd.

Voor uw, en onze, veiligheid zijn wij grote fan van elektronisch betalen. Aan alle bonnenkassa’s en aan de ingang kan er met bankkaart (enkel Bancontact) of cash betaald worden.

Ja, er is parking. Bezoekers van Beir-Total kunnen gratis parkeren op de parking van de Eskapade (500 meter wandelen). Onthoud wel dat hier parkeren op eigen risico is.

We houden van een ruim drankaanbod, dat zal je dan ook ongetwijfeld merken aan de bar. Naast frisdranken en diverse bieren bieden we ook verse cocktails, wijnen, prosecco's en ciders aan.
Voor de catering werken we samen met lokale partners. Zij staan in voor het aanbod aan eten en snacks.

Beir-Total gaat door op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei 2023. Vanaf 18 uur op vrijdag en vanaf 16u op zaterdag. Beir-Total eindigt om 2 uur 's nachts.

Wanneer er voorverkoop loopt voor één van onze evenementen, kan je op deze pagina je tickets kopen.

Ja. Deze regel is redelijk duidelijk. Als je tijdens het evenement het festivalterrein verlaat, zul je terug toegang moeten betalen om weer binnen te mogen.

Beir-Total gaat door op de festivalweide van Kapellen. Festivalweide van Kapellen? Op de Kapelsestraat naast feestzaal de Mastenhoeven. 

Kapelsestraat 256
2950 Kapellen
België

Wil je graag dj worden op één van onze evenementen? Doe dan mee aan onze dj-contest en schrijf je in via onze website.

Zin om samen te werken? Wij alvast wel! Onze evenementen trekken ieder jaar meer dan duizend bezoekers en bovendien hebben we jaarlijks een online-bereik van meer dan 75.000 personen.
Samen met ons marketingteam bekijken we graag wat we voor u kunnen doen. Mail gerust naar rubendeproost@beirtotal.be voor verdere inlichtingen.

Ja, dankzij het CM Ziekenfonds zijn gratis oordopjes verkrijgbaar. Aarzel dus niet om oordopjes te vragen, iedereen weet dat oordopjes dezer dagen hip en trendy zijn!

Omwille van veiligheidsredenen bieden we geen lockers aan. Om diezelfde reden worden rugzakken niet toegelaten.

Voor wie met de auto gebracht wordt, is er een Kiss & Ride-zone aan het festivalterrein. Volg hiervoor de signalisatie ‘Kiss & Ride’. Je kan hier enkel even stoppen om in- en uit te stappen. Parkeren aan de Kiss & Ride-zone is niet toegelaten. Hou er rekening mee dat het erg druk kan zijn op de wegen naar de Kiss & Ride-zone rond het festivalterrein.

Neen. Omwille van veiligheidsredenen kunnen we jammer genoeg geen rugzakken toelaten. Kleine handtassen zijn wel toegelaten.

Alle hulp is welkom! We kunnen gerust nog een paar extra helpende handen gebruiken voor de op- of afbouw en op het festival zelf. Contacteer ons gerust!

Neen, jammer genoeg hebben wij geen camping.

De tickets die over zijn worden aan de kassa verkocht. Let wel op: op=op.

Er is een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.
  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.
  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële kanalen op beirtotal.be, eventbrite.be en onze voorverkoopadressen - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

Op en rond het festivalterrein, dus ook op de openbare weg, is het verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Sponsors en mediapartners krijgen, volgens afspraak met de organisatie, de juiste visibiliteit op het festivalterrein.
Wens je promotie te maken op ons terrein? Neem dan contact met ons op via info@beirtotal.be, dan bekijken we wat er mogelijk is.

Wens je een eetkraam uit te baten op ons festival, neem dan contact met ons op via info@beirtotal.be.

Door het betreden van het festivalterrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van bezoekers of het bestrijden van misdrijven/misdaden.

Onze ticketpartner Eventbrite helpt je graag verder met je vragen: