Vrijwilliger in de kijker: Wesley Loopmans

Afbeelding
Wesley Loopmans

Wesley Loopmans is eigenaar van Drinks By B-Lite, hij is 40 jaar en trotse vader van zijn twee dochters. Deze vrijwilliger is zeker niet de minste want ook hij is al vanaf het begin betrokken bij het concept. Zijn taken in de organisatie van Beir-Total zijn bijvoorbeeld de logistieke ondersteuning, drank leveren, opslagplaats voorzien en netwerken.

“Ik heb ooit een student aangenomen die is blijven plakken en die is per toeval de organisator van Beir-Total.”, vertelt hij lachend.

“Het is een leuk initiatief, het is goed opgezet en ik vind het knap dat 3 jonge mannen dat verwezenlijkt hebben op een paar jaar tijd!”.

“De werking met de vrijwilligers is heel goed, zeker de bedankingsbarbecue was een goede zet. Ze evolueren in het algemeen echt in een stijgende lijn.”

Hij beschrijft het festival als een festival voor iedereen, zowel voor jongeren als voor mensen rond de 30 à 40 jaar, een gevarieerde mix dus. “Ik kijk vooral uit naar de vernieuwing van dit jaar en naar de setting.”, vertelt hij.