Vrijwilliger in de kijker: Lenny Hoogstraten

Afbeelding
Lenny Hoogstraten

Lenny Hoogstraten is een 23-jarige vrijwilliger van Beir-Total. Je moet op het evenement zeker niet lang naar hem zoeken want je kan hem altijd terugvinden achter de bar. Hij tapt er de hele tijd, want dat is zijn specialiteit.

“Ik kwam bij Beir-Total terecht omdat Sander en Ruben gekke ideeën hadden om een feestje te organiseren. Ook op school ging het er over en ik vond dat wel plezant in de oren klinken.”, vertelde hij. Lenny is er ook al vanaf het begin bij én we hebben de naam Beir-Total aan niemand minder te danken dan aan Lenny zelf!

“Beir-Total is enorm hard vooruit gegaan en beter geworden. Het begon eigenlijk met een uit de hand gelopen editie in de Eskapade. Om dan op nog geen 3 jaar tijd zo’n verschil te maken, vind ik wel knap. Ze zijn tegenover vroeger ook veel professioneler geworden, ik zou zelf niet kunnen wat zij nu doen.”

Hij noemde de werking met de vrijwilligers ‘top!’. “Ze organiseren zelfs een barbecue voor al hun medewerkers. Jammer dat ik er vorig jaar niet bij kon zijn. Ik zou het wel fijn vinden als de vrijwilligers wat betere inlichting zouden krijgen. Het is leuk om te weten wat er gaat gebeuren en met wat de organisatoren allemaal bezig zijn.”, voegde hij eraan toe.

Hij vindt Beir-Total een leuk festival waar iedereen zeker en vast aanwezig moet zijn en linkt het festival aan goede muziek, leuke sfeer en vond vooral de laatste editie een echte knaller. Ook ziet hij een evolutie van het publiek: “Ik vind dat ze mee gegroeid zijn. In het begin was het echt jong volk, nu zijn het verschillende leeftijden en dat maakt het leuker.”

Hij kijkt zeker en vast uit naar 10 mei op de festivalweide en wij hopen hem daar terug te zien tappen in het zonnetje!