Laura en Maxim: Voor je klusjes groot en klein

Afbeelding
Laura en Maxim op Beir-Total

Denk je bij het zien van deze foto ‘hmm die ken ik precies’? Dat kan kloppen! Laura (links) en Maxim (rechts) lopen van het begin tot het einde rond op Beir-Total. Letterlijk dan, ze zijn er vanaf de eerste opbouwdag bij en blijven tot de weide er weer kraaknet bij ligt.

 

Leuke sfeer

“De sfeer zit helemaal goed”, vertelt Laura. “Iedereen helpt elkaar en er wordt rekening gehouden met ieders kwaliteiten. Op de weide is het altijd gezellig. Iedereen kent iedereen en we zijn allemaal vrienden geworden, dat maakt het werk superleuk om te doen.”

 

Opbouw van het podium

Voor Maxim was de opbouw van het podium de meest uitdagende taak. “De opbouw van de stelling en het hijsen van de decoratiestukken zijn taken waarbij je goed op ieders veiligheid moet letten. Ook het weer speelt hierbij een belangrijke rol. Bij hevige wind kan het al snel mislopen tijdens het hijsen van de verschillende onderdelen.”

 

Uitkijken naar Beir-Total 2020

Wanneer we aan Maxim vragen of hij zin heeft in een nieuwe editie, is zijn antwoord duidelijk: “Natuurlijk! Het is leuk om elk jaar mee te kunnen bouwen aan z’n mooi en groot project. Elk jaar, na afloop van het evenement mis ik het hechte team en de leuke sfeer. Ook op de avond van 9 mei zal ik weer op post zijn!”

 

Ben jij ook al aan het uitkijken naar Beir-Total 2020? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele deal!

Ontvang de laatste updates en exclusieve deals!