Erik en Wim: Ons Safety First-team

Afbeelding
Erik en Wim op Beir-Total

Bij het zien van deze foto denk je waarschijnlijk ‘alles is onder controle’. En ja, Erik (links) en Wim (rechts) hebben alles onder controle op Beir-Total! Samen staan ze in voor de veiligheid van de in- en uitgang en doen ze regelmatig een rondgang over het terrein.

 

Nat, maar leuk

Beir-Total 2019 begon met een flinke regenbui weet Erik. “In het begin van de avond dacht ik: ‘wat gaat dat worden…’, maar al snel werd het beter weer. Dat was ook te merken aan de stormloop van bezoekers bij de inkom.”.

 

Weinig problemen

“Op Beir-Total heb ik weinig problemen ervaren”, vertelt Wim. Hij merkt op dat hij meer mensen helpt dan dat hij moet tussenkomen bij problemen.

 

Leuk publiek

De verscheidenheid van het publiek op Beir-Total maakt hun taak interessant. “Het is plezant te zien hoe de jeugd zich amuseert”, vertelt Erik. “Je hebt grote verschillen in hoe de bezoekers zich gedragen. De meeste jongeren zijn super vriendelijk, iets waar ikzelf elke keer opnieuw van versteld sta. Er zijn er altijd een paar die zich niet aan de regels houden natuurlijk. Af en toe moet er dan eens ingegrepen worden, maar dat valt heel goed mee.”

 

Dit jaar opnieuw

Wim heeft alvast zin om ook dit jaar te komen helpen. “Ik zou er graag terug bij zijn om te komen helpen”, vertelt hij.

 

Heb jij ook al zin in Beir-Total 2020? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele deal!

Ontvang de laatste updates en exclusieve deals!